Viime viikon loppupuolen suurin ponnistus vaalityössä oli Helsingin vaalilehden saattaminen painokuntoon. Minun osuuteni oli ehdokkaiden esittelyjen viimeistely ja oikoluku. Käytännössä tämä merkisti viikonlopputöitä.

Lehti lähti painoon maanantaiaamuna ja ilmestyi tiistaina. "Asioista paremmin perillä olevat tahot" puolueessa ovat kiitelleet lehden ulkoasua.

Sunnuntai-iltana klo 18 jälkeen oli vuorossa kadunvarsijulisteiden laitto paikoilleen. Helsingissä se kun tapahtui muuta maata myöhemmin.
Oli taas kiva kierrellä Länsi-Helsingin paikkoja. Kahdelle ensimmäiselle telineelle ehdin ensimmäisenä, kolmanteen tulin toisena.

Julisteiden liimaustalkoissa alkuviikosta oli riittävästi tekijöitä, joten työ saatiin valmiiksi jo keskiviikkoiltana. Työstä vastaava antoi minulle porttikiellon talkoisiin. Hänen mukaansa liimaus ei kuulu vaalipäällikölle. Kävin kuitenkin kurkkaamassa.

Julisteita tarvittiin 216 kpl ja lisäksi tehtiin ylimääräisiä siltä varalta, että joitakin rikotaan.

Maanantaiaamuna oli ensimmäisenä paneeli Pakilan yläasteella. Paneelin jälkeen meidät kutsuttiin muutamien oppilaiden ja opettajan kanssa kirjastoon, jossa keskustelu jatkui vilkkaana.

Tulin töihin arvioitua myöhemmin ja sitten olikin jo kiire saada lehti-ilmoituksia tekoon. Vaikka viikko jatkui kiireisenä ja tein edelleen pitkiä päiviä, niin nyt jo helpottaa, sillä tehtävien töiden lista on lyhentynyt.

Tänään sain Pakilan yläasteella pidettyjen varjovaalien tulokset: Kristillisdemokraattien kannatus oli viisi prosenttia! Saimme kymmenen ääntä, joista yksi tuli minulle. Kohta nähdään, miten hyvin se ennakoi oikeiden vaalien tulosta Helsingissä.